aRyaNty's FotoPage

By: aRyaNty hamidon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 19-Sep-2008 04:50 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan : 04 Julai 2008

Ketibaan Ku hehehhe
tOk imam & abah
abang aku : hisham
View all 11 photos...
Wahhh .. time ni nervous sangat sebab arini la [Jumaat] aku akan bergelar isteri. emmm actually aku nak wat majlis nikah ni nak pakai baju warna gold . Tp last minute husband ehh bakal husband time tu tak brapa ske that color so what to do just follow la

meh tengok² meh


Saturday, 6-Sep-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Aku Buat Si Dia

Sirih Junjung
Jam
Baju
View all 14 photos...
hehehhee ... hantaran i buat suami tercinta Noor Firdaus Ishak

kat sini i nak berkongsi sikit barang² hantaran yang diberi buat suami. Majlis pernikahan kami pada 04.07.08 yang diadakan di Masjid Jamek Kampung Dato Sulaiman Menteri , Majidi Baru Johor. Hantaran dari pihak perempuan bertemakan warna gold ... manakala bagi pihak lelaki pula orange + white

meh la komen² skit hantaran i ni ...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net